0

Amazon Echo per direct beschikbaar in Nederland

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor Sonos? Dan kun je per direct in zowel Nederland als Belgie de Amazon Echo speaker aanschaffen via bijvoorbeeld Amazon. De mogelijkheden van de Echo Dot en Echo Plus zijn vergelijkbaar met de mogelijkheden van haar grote concurrent Sonos.

Amazon Echo kopen om muziek te streamen.

Amazon Echo.

Momenteel levert Amazon drie verschillende varianten van haar speakers. De Echo Dot 2nd Gen, de Echo Plus en de Echo 2nd Gen zijn beschikbaar via diverse Amazon websites waaronder de Nederlandstalige website van Amazon.

Met de Amazon Echo kun je muziek streamen met een groot aantal muziekdiensten. Zo ondersteunt de Echo Spotify en kun je gebruik maken van Deezer en Pandora. Verder kun je met de Echo radio luisteren via internet en is het mogelijk om live streams van sportwedstrijden te beluisteren.

Niet alleen de Echo speakers zijn per direct leverbaar in Nederland en Belgie. Ook de applicatie die nodig is om de speakers te bedienen, de Alexa App, is per direct beschikbaar in de Play Store en App Store. Ook kun je de locatie van de speakers correct instellen op Nederland of Belgie.

Helaas spreken de Alexa App en de Echo speakers nog geen Nederlands. Hierdoor kun je de speakers alleen gebruiken met Engelstalige commando’s. Verder kun je nog een artikelen bestellen op Amazon via de Echo speakers. Dit kan in Amerika al wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.