0

Rapper Boef breekt record op record via streaming media

Boef verbreekt Spotify records in Nederland

Boef verbreekt Spotify records in Nederland

Rapper Boef doet het prima op Spotify, Apple Music en andere online muziekdiensten. Het nieuwe album van de rapper, ‘Slaaptekort’, verbrak in de afgelopen week bijna alle records in de Nederlandse versie van Spotify. Verder voert Boef sinds vandaag de Single top 100 aan met de track ‘Habiba’.

Alle tracks van het nieuwe album van Boef, en dat zijn er nogal wat (16), stonden de afgelopen week in de top 20 van meest gestreamde songs op Spotify Nederland. Ook werd Boef met bijna 5 miljoen streams op een dag de meest populaire artiest en werd zijn album op een dag ruim 4 miljoen keer gestreamd.

Boef nam de records over van Ed Sheeran. De Britse singer/songwriter flikte een soortgelijk kunstje begin dit jaar met zijn nieuwe album. Boef heeft de records van Sheeran ruim verbroken. Zowel het aantal streams van losse tracks als het aantal streams van een volledig album heeft Boef verdubbeld.

Ook bij onze Zuiderburen doet Boef het trouwens prima. Ook in Belgie voerde Boef de hitlijsten in Spotify aan met zijn nieuwe album Slaaptekort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.