0

Kerstmuziek op Spotify

De Kerstvakantie is voor bijna heel Nederland bijna begonnen. En dat betekent: heel veel vrije tijd die je gezellig met je vrienden en familie mag doorbrengen.

Wil je tijdens de feestdagen verzekerd zijn van de beste en leukste muziek? De volgende Spotify playlists passen precies bij de donkere dagen in de aanloop naar Kerst en Oud&Nieuw.

Om de muziek in de afspeellijsten te streamen of downloaden heb je een Spotify Premium abonnement nodig. Ook met de gratis versie van Spotify kun je deze muziek luisteren, hou dan wel rekening met de reclame die je tussen de tracks door te horen krijgt.

Christmas Pop

De leukste pop-kerst-muziek met onder andere Justin Bieber, Ariane Grande en Megan Trainor

Jazzy Christmas

Jazz past perfect bij de donkere dagen voor Kerst. Stemmige muziek genoeg in deze jazzy playlist vol met Kerstmis-tracks.

Kerstmis Thuis

Deze playlist met leuke Kerstmuziek is aangemaakt door SpotifyNederland. De Nederlandse medewerkers van Spotify hebben duidelijk verstand van leuke kerstmuziek.

En jij?

Welke muziek luister jij tijdens de feestdagen? Deel je tips met andere lezers van mijn blog over streaming muziek in de reacties onder dit bericht. Bedankt alvast :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.