0

House of Cards muziek op Spotify

House of Cards is een van de populairste series op Netflix. De serie over een fictieve Amerikaanse president en zijn vrouw is alweer toe aan haar vijfde seizoen. Om de release van het nieuwe seizoen te vieren verschenen er gisteren twee speciale House of Cards afspeellijsten op Spotify.

House of Cards op Spotify.

House of Cards op Spotify.

De beide afspeellijsten die op Spotify terug te vinden zijn bevatten tracks die Frank en zijn vrouw Claire Underwood opzetten als ze (samen of alleen) gaan hardlopen. De lijsten bevatten verschillende tracks die je goed kunt gebruiken om een lekker rondje op hard te lopen. Denk bijvoorbeeld aan Another on Bites the Dust van Queen en Run the World (Girls) van Beyonce.

Tip

Hoor je liever muziek van een echte oud-president dan is het goed om te weten dat Spotify nog steeds zoekt naar een president met verstand van muziek.

Om de afspeellijsten terug te vinden in Spotify kun je het beste de zoekfunctie van de muziekdienst gebruiken. Wil je de muziek streamen die Frank Underwood graag hoort? Zoek dan via de Spotify app naar frankunderwood2017. Voor de afspeellijst van Claire Underwood gebruik je de term claireunderwood2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.