0

De beste Kerst-tracks volgens Spotify gebruikers

Spotify is gek op lijstjes die de online muziekdienst natuurlijk heel nauwkeurig kan samenstellen door haar enorme klantenbestand. Vandaag bracht Spotify een top 10 uit van de meest beluisterde Kerst-tracks in Nederland. Op nummer 1 staat, weinig verrassend misschien, ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey.

Ook de nummer twee in het lijstje is voor een echte klassieker. Daar vind je namelijk de track ‘Last Christmas’ van Wham!. Het pop-duo dat bestond uit George Michael en Andrew Ridgeley is alleen in Nederland zo populair dat het in de top 3 staat. De derde plek in de Nederlandse Spotify lijst met Kerstmuziek is voor Michael Bublé met ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’.

In de werelwijde lijst van Spotify tracks voor Kerstmis staat Mariah Carey ook op 1. De nummer 2 is daar Michel Bublé terwijl Justin Bieber op nummer 3 staat met ‘Mistletoe’. Wham! vind je in deze lijst past terug op plekje 6.

Hierbij de complete lijst van meest beluisterde Kerst tracks op Spotify. Luisteren en downloaden kan alleen via Spotify en helaas biedt de muziekdienst geen kant-en-klare afspeellijst die je rechtstreeks kunt streamen.

  1. Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You
  2. Wham! – Last Christmas
  3. Michael Bublé – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
  4. Ariana Grande – Santa Tell Me
  5. Andy Williams – It’s the Most Wonderful Time of the Year
  6. Justin Bieber – Mistletoe
  7. Frank Sinatra – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
  8. José Feliciano – Feliz Navidad
  9. Train – Shake up Christmas
  10. Chris Rea – Driving Home For Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.