Muziek streamen met Deezer

Deezer is naast Spotify en Apple Music de meest populaire muziek streaming service op de Nederlandse muziek streaming markt. Vooral dankzij de samenwerking die het bedrijf heeft met T-Mobile kennen veel mensen Deezer.

Muziek streamen met Deezer

Deezer

Deezer stelt je in de gelegenheid om gratis online muziek te streamen via je webbrowser. Maar ook kun je op mobiele apparaten genieten van streaming muziek. Het is zelfs mogelijk om muziek offline op te slaan zodat je zonder internet ook muziek kunt luisteren.

Wil je op je iPad, iPhone of Android tablet muziek streamen? Dan kan dat niet via de browser, om dan muziek te streamen moet je de speciale Deezer applicatie downloaden en installeren. Deze vind je in de app-store of play-store.

Muziek streamen op je laptop of computer via de browser

Wil je muziek streamen via je webbrowser? Dan kan dat met Deezer in eerste instantie gratis. Na het registreren, wat ook met Facebook kan, mag je de eerste 12 maanden gratis gebruik maken van het Deezer discovery abonnement. Na de eerste 12 maanden wordt je abonnement afgeknepen. Je mag dan nog maar 2 uur per maand gebruik maken van de Deezer muziek collectie.

Voordelen van deze gratis streaming dienst? Je kunt overal ter wereld inloggen en muziek streamen naar je computer of laptop. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internet verbinding en uiteraard een setje luidsprekers of een koptelefoon. Deezer biedt ruim 4 miljoen losse liedjes aan, je favoriete muziek zit er dus vast tussen.

Daarnaast kun je ook muziek streamen via de Deezer radiostations. Dit zijn thematisch georganiseerde kanalen waar muziek uit een genre achter elkaar beluisterd kan worden. Daarnaast vind je in de radiostations ook muziek gerubriceerd per artiest.

De nadelen van deze gratis streaming dienst die Deezer haar klanten aanbiedt zijn de volgende:

 • 12 Maanden gratis streamen, daarna beperkt tot 2 uur per maand.
 • Geen applicatie voor iPad, iPhone of iPhone.
 • Tussen de liedjes kan reclame te horen zijn.
 • De geluidskwaliteit is matig.
 • Off-line muziek luisteren is niet mogelijk.

Hieronder een overzicht van de twee abonnementen die je kunt afsluiten om met Deezer muziek te streamen. Een uitleg over de betaald variant van Deezer volgt daar weer onder. Lees dus verder als je precies wilt weten wat de voordelen zijn van een betaald abonnement op de muziek streaming dienst van Deezer.

Als je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden die Deezer biedt is het onvermijdelijk om een betraald abonnement op de muziek streaming dienst te nemen. Deezer heeft een betaald abonnement, het Premium+ abonnement. Verder is er een gratis abonnement. Daarmee kun je muziek streamen op je computer of laptop zonder daarvoor te betalen.

Deezer biedt in Nederland twee abonnementen aan. Een voor betaalde streaming, een voor gratis streamen.

Deezer biedt in Nederland twee abonnementen aan. Een voor betaalde streaming, een voor gratis streamen.

 

Premium+ abonnement

Voor het Premium+ abonnement van Deezer betaal je per maand €9,99. Met dit duurdere abonnement profiteer je optimaal van alles wat Deezer te bieden heeft. Zo kun je muziek streamen naar je mobiele apparaat, ook als je onderweg bent. Daarnaast is dit abonnement ook geschikt om muziek off-line beschikbaar te maken. Je kunt dus thuis, via WiFi, muziek op je iPad, iPhone of smartphone zetten en deze vervolgens afspelen terwijl je onderweg bent. Deze versie van Deezer is te vergelijken met Spotify unlimited.

Het grote nadeel aan deze versie van Deezer is dat je diep in de buidel moet tasten om muziek te streamen. Aan de andere kant is het streamen van muziek op deze manier wel het leukst en handigst: Je kunt overal muziek streamen en je hoeft geen reclame of lage-kwaliteit muziek aan te horen.

Conclusie

Deezer is een goede online muziekdienst voor het streamen van muziek. De dienst is compleet, betaalbaar, betrouwbaar en handig in het gebruik. Voor niets gaat de zon op, ook voor Deezer geldt dat als je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden een betaald abonnement een vereiste is. Meer informatie over Deezer vind je op de website van het bedrijf.

29 Comments

 1. ik wil graag mijn abonnement op Deezer opzeggen.Dit lukt mij niet via de computer of smartphone.

 2. Waar kan ik het Deezer Premium abonnement vinden? Ik krijg namelijk alleen maar Premium+ te zien.

 3. Dacht dat het een volledige gratis app die t-mobile aanbood, achteraf is het letterlijk niets anders dan spotify, Apple music etc… ik vindt het zeer slecht en klant-onwaardig. Vertel dan meteen dat je er niks aan hebt mits je €9,99 per maand betaald. Dus als ik het goed begrijp biedt T-mobile je naast een niet te al te goedkope abbonementskosten een gratis muziek dienst “kansloos” shuffle dienst maar hey je kan shuffle uit schakelen alleen betaal je daar €119,88,- per jaar voor.

  Ik was er in eerste instantie echt oprecht tevreden en blij met het feit dat T-mobile, de loyaliteit van de klant beloond met extra fatsoenlijk volledig werkend muziekdienst.

  Wat achteraf toch te mooi klonk om waar te zijn.

  Principe kwestie.(-10)

  Het feit dat al deze beste mensen het willen opzeggen zegt meer de aanpak van de rol van T-mobile waarvan zij een belangrijk schakel zijn voor de klant en Deezer.

  • Wat had u dan verwacht? Zelfs the piratebay is offline en dan denkt u GRATIS muziek te kunnen krijgen. Dat kan toch nooit. Maar ik betaal 9.95 in de maand voor spotify en dit bevalt prima.

 4. Ben lid geworden van premium+ maar er wordt €12,99 ingehouden ipv €9.95.
  Om familie pakket aan te maken krijg ik binnen de app ook geen mogelijkheid om deze aan te maken. Weet iemand hoe dit werkt want de uitleg vind ik niet duidelijk.

 5. Tijdens het installeren heb ik ook geen melding gekregen dat er betaald moet worden voor de app, dacht zelf dat dit een tmobile dienst was (GRATIS).
  Gisteren gebeld en na een maand moet ik hiervoor betalen, kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan stoppen?

 6. Men heeft mijn premium+ abonnement automatisch omgezet naar Premium Elite en zonder iets te melden zomaar 19.99€ afgehouden ipv 9.99€Dit kam echt niet!Na contact is die Premium Elite opgezegd en moet ik me nu terug aanmelden voor een Premium+ abonnement en het lukt gewoon niet!

 7. Ik “beleefde” Spotify op mijn tv. Nu heeft Spotify dit in de ban gedaan. Ik heb terstond mijn abonnement beëindigd, daar ik de muziek stream op mijn tv. Kan ik dit met Deezer ook?

 8. Ik heb Deezer nu al 4 á 5 jaar zeer te vreden mee en goedkoper (€5,99) dan Spotify of Apple Music als je “Deezer vast” neemt bij een T-mobile abbonement

 9. Bij deze zeg ik mijn abonnement gelijk op, ik betaal elke maand € 9.99, en krijg er niets voor terug, er is geen muziek oid te pakken te krijgen, dus heb alles geblokkeerd, slechte services.

 10. Ik ben heel blij met Deezer, kan veel muziek vinden. Ik zie alleen de “uit”-knop nergens. Heb androidversie en ga nu steeds via instellingen – apps – Deezer – nu stoppen… Dat moet makkelijker kunnen! Hoe?

 11. Is koppelen van Deezer Premium+ met Chromecast Audio mogelijk of is hiervoor verplicht Deezer HiFi noodzakelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.