2

Aanbieding: zes maanden gratis Tidal

Wil je onbeperkt muziek streamen op je smartphone of tablet zonder irritante reclame of andere beperkingen? Dan moet je een betaald abonnement afsluiten bij een online muziekdienst. Zoals je weet kost een abonnement op een muziekdienst 10 euro per maand. En dat is best veel geld.

Veel muziekdiensten bieden wel proefperiodes aan. Binnen een proefperiode kun je gratis muziek streamen met alle voordelen van een betaald abbo. Tidal heeft nu een prima aanbieding: als je nu abonnement bij Tidal afsluit kun je zes maanden lang met een Premium abonnement muziek streamen.

Tidal aanbieding: 6 maanden gratis.

Tidal aanbieding: 6 maanden gratis.

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding moet je via een omweg te werk gaan. Het lijkt er namelijk op dat alleen inwoners van Duitsland gebruik kunnen maken van deze aanbieding. En daarom moet je allereerst een gratis VPN gebruiken die je instelt om via Duitsland verbinding te maken. Ga vervolgens in een incognito tabblad naar deze website.

Maak vervolgens een nieuw account aan (meld je niet aan via Twitter of Facebook) en selecteer Paypal als betalingswijze. Je proefabonnement op Tidal start gelijk. Je begint echter pas met betalen (via Paypal) als de periode van 6 maanden voorbij is. Als je abonnement eenmaal actief is kun je op de normale manier verbinding maken met Tidal. Je hoeft dan geen VPN meer te gebruiken.

Wil je na zes maanden niet gaan betalen voor Tidal? Dan kun je ervoor kiezen om je abonnement gelijk weer te annuleren. Je kunt dan gewoon zes maanden lang gratis muziek streamen. Na zes maanden stopt het abonnement en zit je nergens aan vast.

2 Comments

  1. Ik heb het geprobeerd . Het gaat hier niet om 6 maanden maar om 1 maand en dat aanbod hebben ze altijd al , ook in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.