0

Spotify Premium nu drie maanden voor €0.99

Het is weer bijna Kerstmis en traditiegetrouw start Spotify in de aanloop naar de feestdagen altijd met een aanbieding. Wil je Spotify uitproberen en ben je in de afgelopen maanden geen lid geweest van de muziekdienst? Dan kun je nu Spotify afsluiten voor €0.99 per maand.

Na drie maanden muziek streamen voor de aanbiedingsprijs ga je in de vierde maand de normale prijs voor Spotify Premium betalen. Dit betekent dat je dan onbeperkt muziek kunt streamen in hoge kwaliteit vanaf €9,99 per maand. Wil je alleen drie maanden goedkoop muziek streamen? Zeg Spotify dan tijdig op.

De aanbieding die Spotify aanbiedt geldt alleen voor een Spotify Premium abonnement. Wil je met meerdere mensen gebruik maken van Spotify via een Family abonnement? Dan geldt deze prijs niet. Verder biedt de aanbieding alle voordelen van een Premium abonnement: onbeperkte streaming in hoge kwaliteit en zonder reclame.

Verder kun je met Spotify Premium muziek downloaden op je smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om Spotify te koppelen aan je muziekspelers thuis. Zo ondersteunt Spotify onder andere speakers van Sonos en Sony. Door een proefabonnement te nemen  bij Spotify kun je probleemloos muziek streamen op dit soort devices.

Wil je profiteren van deze aanbieding en goedkoop muziek streamen met Spotify? Volg dan deze link. Wil je Spotify opzeggen? Check dan deze handleiding waarin ik je uitleg hoe je Spotify eenvoudigt kunt opzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.