0

Spotify aanbieding: 3 maanden muziek streamen voor 0,99 cent

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding voor streaming muziek? Dan kan dat bij Spotify. Bij Spotify kun je tot 27 juni profiteren van een aanbieding waarbij je 3 maanden muziek kunt streamen voor €0,99. Voor die prijs maak je gebruik van Spotify Premium, zodat je ook muziek kunt downloaden en kunt streamen in hoge kwaliteit.

Drie maanden muziek streamen voor €0,99 bij Spotify.

Drie maanden muziek streamen voor €0,99 bij Spotify.

De Spotify aanbieding kent een aantal voorwaarden. Zo geldt de speciale actieprijs alleen voor gebruikers die nog niet eerder Spotify Premium hebben gebruikt. Ook loopt het abonnement niet automatisch af. Na drie maanden ga je dus het normale Spotify Premium tarief betalen. Wil je alleen drie maanden goedkoop streamen? Dan moet je het abonnement opzeggen voordat de actieperiode voorbij is.

Verder kent deze Spotify aanbieding nog een aantal voorwaarden, die vind je terug op de actiepagina van Spotify. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding om tijdens je vakantie lekker onbeperkt muziek te streamen? Dan is deze Spotify aanbieding een prima deal. Vergeet niet tijdig op te zeggen als je na afloop van de aanbieding liever geen 10 euro per maand wil betalen voor het gebruik van Spotify. Afsluiten en opzeggen van deze Spotify aanbieding kan hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.