0

Deezer Family: muziek streamen met 6 personen

Deezer is sinds begin november begonnen met het aanbieden van een Family abonnement. Daarmee treedt de Franse aanbieder van streaming muziek in de voetsporen van Apple Music en Spotify. Bij die aanbieders kan al langere tijd voordelig muziek gestreamd worden door meerdere mensen tegelijk.

Deezer Family, zoals het abonnement heet, kost precies evenveel als de Family abonnementen van zowel Spotify als Deezer. Om muziek te streamen betaal je voor het abonnement 14,99 per maand. Als je deze kosten ook echt kunt delen dan is dat flink goedkoper dan een los abonnement.

Het familie abonnement van Deezer biedt tot 6 mensen de mogelijkheid om via een eigen profiel muziek te luisteren uit de catalogus van Deezer. Elk van de maximaal 6 gebruikers heeft de beschikking over een eigen afspeellijst en persoonlijke aanbevelingen. Ook kan elk van de gebruikers muziek downloaden om deze later te beluisteren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van Deezer? Check dan deze pagina. Voor meer informatie over het Family abonnement van Deezer kun je ook de Deezer website bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.