0

Deezer aanbieding: 3 maanden streamen voor €1 per maand

Wil je muziek streamen met Deezer maar weerhoudt de prijs je daarvan? Dan heb ik goed nieuws voor je: met een speciale aanbieding kun je 3 maanden muziek streamen met Deezer voor 1 euro per maand. In de laatste maand Deezer opzeggen en je hebt voor weinig geld muziek gestreamd met Deezer.

Om van deze deal gebruik te maken moet je allereest op deze pagina je gegevens invullen. Vergeet niet om de onderste drie vakjes aan te vinken: dit voorkomt spam en andere ongewenste e-mail in je inbox. Heb je het proces doorlopen dan krijg je een uniek code te zien.

Met deze code (knip en plak hem of laat het venster open staan) ga je vervolgens naar deze pagina. Hier geef je de code in en voltooi je de registratie om goedkoop muziek te kunnen streamen met Deezer. Het enige wat je nodig hebt is een creditcard om te kunnen betalen voor het proefabonnement.

Deezer biedt in een Premium abonnement alle voordelen die Premium abonnementen van de concurrentie ook bieden. Zo kun je onbeperkt muziek streamen zonder reclame, kun je de gehele catalogus doorzoeken en is het mogelijk om muziek te downloaden. Verder verschilt de catalogus van Deezer bijna niet met die van Apple Music en Spotify. Kortom: een prima deal voor goedkope muziek streaming :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.