0

Ben je student? Dan kun je binnenkort goedkoop muziek streamen met Apple Music!

Apple lijkt van plan om haar goedkope abonnement voor het streamen van muziek voor studenten via Apple Music naar een groot aantal nieuwe landen uit te gaan breiden. Ook in Nederland en België lijkt het binnenkort mogelijk te worden om als student goedkoop te streamen via de online muziekdienst.

Momenteel is het studentenabonnement alleen beschikbaar in Amerika, Duitsland, Denemarken en Engeland. Spotify is momenteel al wel beschikbaar voor studenten tegen een gereduceerd tarief van 5 euro per maand.

Het studentenabonnement op Apple Music is fors goedkoper dan de normale variant van de muziekdienst. Studenten kunnen namelijk voor de helft van de prijs (5 euro per maand) gebruik maken van alle mogelijkheden die Apple Music biedt.

Een regulier abonnement op Apple Music kost momenteel 10 euro per maand, al zijn er geruchten dat Apple ook die prijs naar beneden wil brengen.

Omdat er nog geen officiële aankondiging is geweest over het al dan niet uitbrengen van een studentenabonnement in Nederland is het nog onduidelijk wanneer Apple Music zal beginnen met de goedkope abonnementen. Ook is nog niet bekend wie er in aanmerking zal komen voor een goedkoop abonnement. Het lijkt aannemelijk dat alleen studenten aan hogescholen en universiteiten van het speciale aanbod gebruik kunnen maken.

Zodra er meer bekend is over het studentenabonnement op Apple Music vind je deze informatie hier terug. Voorlopig kun je, als je gratis muziek wil streamen en nog geen klant bent geweest, Apple Music 3 maanden uitproberen. Dit kan zonder verplichtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.