3

Aanbieding: drie maanden gratis muziek streamen bij Tidal

Tidal is een van de weinige aanbieders van streaming muziek waarbij je voor een vast bedrag per maand lossless, in zeer hoge kwaliteit, muziek kunt streamen. Het grote nadeel van Tidal HiFi is de hoge prijs: voor een lossless abonnement betaal je 20 euro per maand.

Heel af en toe biedt Tidal speciale aanbieding waarbij je tegen een lager tarief de muziekdienst in kunt proberen. Momenteel heeft Tidal zo’n aanbieding: in samenwerking met Sennheiser kun je Tidal 90 dagen (3 maanden) gratis uitproberen.

Tidal aanbieding: 3 maanden gratis muziek streamen.

Muziek streaming in hoge kwaliteit met Tidal is met deze aanbieding wel erg de moeite waard.

Na deze proefperiode ga je het normale tarief betalen. Wil je dat niet dan kun je Tidal zonder verdere kosten opzeggen. Het is wel belangrijk om Tidal tijdig op te zeggen. Doe je niks dan betaal je 20 euro per maand.

Verder heeft deze aanbieding een voorwaarde. Om gratis 90 dagen muziek te mogen streamen mag je het e-mail adres of Facebook account nog niet eerder gebruik hebben voor een registratie bij Tidal. Deze aanbieding is alleen voor nieuwe klanten. Verder kun je binnen de gratis proefperiode volledig gebruik maken van alle functies van Tidal. Je kunt dus ook muziek downloaden en deze later offline luisteren.

Mogelijkheden van Tidal

Volgens de site van Tidal biedt de muziekdienst momenteel 40 miljoen tracks aan in hoge kwaliteit. Niet al deze muziek is in het lossless formaat beschikbaar. Dit is afhankelijk van de platenmaatschappij of artiest.

Verder kun je met Tidal videoclips bekijken en ook biedt de muziekdienst regelmatige live concertregistraties. Tot slot is de app voor Tidal beschikbaar voor iOS en Android. Ook verschillende muziekspelers, waaronder Sonos producten, kun je gebruiken met Tidal.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.